Andling healing och chakrabalansering

Andling healing och chakrabalansering

Andlig Healing.

Med hjälp av andevärldens läkare kan vi få hjälp att återställa energiflödet i den andliga och fysiska kroppen, och se till att chakrana är i balans.

Jag ger, efter healingen, en beskrivning på ditt tillstånd som min healingguide visar mig i form av bilder och känslor. Det som förmedlas kan vara energier som är i obalans eller gamla skador som ligger känslomässigt kvar i cellminnet från detta eller tidigare liv. Efteråt ger min healingguide ett förslag på förändring eller råd hur du kan tänka för att gå vidare för att släppa gamla trauman.

Chakrabalansering.

Vid en chakrabalansering läser min healingguide av flödet i dina chakran som ska ge optimal energi till de organ som förser kroppen med livskraft. Stress och oro under längre tid kan strypa flödet av energi till chakrana och en obalans kan sänka aktiviteten, som i sin tur kan ge trötthet och uppgivenhet. En healing och chakrabalansering är en tillfällig återställning av energiaktiviteten eftersom tankar och känslor påverkar våra chakran. Chakrana är de viktigaste arbetsredskapen vid medial utveckling.

Kostnad

Healing med samtal 60 min/ 800 kr

Chakrabalansering med samtal 60 min/ 800 kr

  

Kontakt

Adress: Linneberg Gård 1, 575 96 Eksjö
Email: agneta@linneberggard.se