Min önskan med den här boken är att den ska ge dig som läsare en känsla av hur jag återupplevde mitt liv som Maria under en annan livstid. Vi kan likna oss vid eviga livsresenärer med olika stationsstopp, där vi stannar en tid för att hälsa på hos oliktänkande medmänniskor med olika seder och bruk. Min första livsresa till Moder Jord startade i landet Israel, som det heter idag. Språket var enkelt, sederna gamla och livsstilen hård, men som Maria såg jag med glädje på dagen. Den familj som tog hand om och uppfostrade mig efter deras andliga lära var esséer, en rakt nedstigande blodslinje från profeten Mose.

I ljuset av Maria 390 sidor

249 kr + frakt


I ljuset av Maria

Förlagshuset Siljans Måsar

Vems var rösten som gång på gång talade till henne och fyllde henne med ovanligt lugn. Rösten, som var fylld av kärlek och omsorg, delgav henne många andliga budskap. Hon fick hjälp med att öppna dörren in i ett tidigare liv, då hon levde som kvinna med namnet Maria. Där befann hon sig på en helt ny plats, i ett torrt, kargt och stenrikt område strax utanför Jerusalem, vid tiden för vår tideräknings början. Hon var i Marias kropp och talade även med hennes röst. Maria befann sig mitt i sin familjeby omgiven av sin familj tillhörande folkgruppen esséerna som hotades, förföljdes och riskerade att utrotas av romarna för sin tros skull. Snart visade det sig att rösten som talade till henne tillhörde Marias älskade son från den tiden, Tomas, med de ovanliga gåvorna, och som också var hennes andliga ledare. Följ författaren på hennes resa som den, trots alla svårigheter, levnadsglada Maria genom en turbulent tid på ständig flykt för att inte infångas eller säljas till romarna, och där hon trots alla svårigheter alltid valde livsglädjen. Boken beskriver många funderingar och reflektioner kring livsåskådning, relationer, kulturskillnader, samhällets syn på kvinnorollen samt djupa diskussioner om kärlek. Marias och Tomas starka relation som tvillingsjälar och Tomas andliga lektioner, berikar och levandegör berättelsen.

Nu äntligen är mitt kanaliserade studiematerial klart, som jag skrivit ner från min andlige ledare Tomas, ”Tomas svarar och förklarar. Brev från andevärlden”. Materialet består av ca. 70 sidor text och ritade bilder. Materialet är lämpligt både som självstudie och att användas i grupp som till exempel i en studiecirkel eller i en meditationsgrupp.

Tomas svarar och förklarar. Brev från andevärlden.

495 kr +frakt

Tomas svarar och förklarar. Brev från andevärlden

Jag, Tomas, har en förhoppning om att jag ska kunna reda ut några frågor som Agneta och flera av hennes vänner funderar på. Vad händer efter döden? Vart kommer vi? Finns det olika platser dit vi kommer? Ja, det är mycket som är okänt för en människa som lever i en fysisk kropp avskärmad från den tid då den levde i andevärlden. Många människor har med sig fragment såsom bilder, känslor och minnen från den tid då de levde på jorden i en tidigare inkarnation. Genom Agneta har jag tänkt förklara hur jag, Tomas, ser detta, utifrån mitt perspektiv, från den andliga ljusvärlden där jag befinner mig. Allt levande är rörligt och kan inte vara helt förutbestämt. Allt kan ändras och upplevas på olika sätt. Alla mänskliga varelser är oliktänkande och uppfattar sanningen på olika sätt, beroende på våra erfarenheter.

Jag, Tomas, är en själslig, andlig ljusvarelse som levt färdigt mina liv på Moder Jord. Mina liv på jorden var olika under olika tidsperioder såsom, en tidig inkarnation i Australien i ett ökenlandskap, präst i Faraonernas tid, eremitliv i Indien, upptäcktsresande till outforskade länder, samt flera liv där jag varit vandrare och levt efter min andliga tro. Den sista inkarnationen på jorden levde jag i Israel vid den tiden då vår store Ljusmästare förkunnade läran om ljuset. Jag fick möjlighet att lyssna och se många under som Mästaren utförde. Jag förstod då att läran om ljuset var den tro som fanns i mitt inre och som hela tiden varit det jag sökt under alla mina inkarnationer på jorden.

Vi har alla en ursprungstanke och andlig tillhörighet som vi kan likna vid ”mänskliga nationer”, där vi känner oss mer likasinnade och ”talar” samma språk. Det finns flera trosuppfattningar och alla behövs då vi är olika i vårt sätt att tänka. Ingen har mer rätt än någon annan, då vi bara upplever sanningen olika på grund av våra erfarenheter och vår utveckling. I mina brev från andevärlden är det mitt sätt att se och förklara det jag upplever. Andra andliga ledare/människor använder kanske andra ord och förklaringar, för de tänker annorlunda än jag gör.

Tomas.

Till läsaren

När du läser denna bok är min förhoppning att jag ska kunna förmedla tankar och erfarenheter som jag gjort genom åren som andligt medium och healer. Mina första tankar när boken började ta form, var att du som läser skulle kunna samla några vänner och läsa boken tillsammans, ta upp frågeställningarna och ha dessa som diskussionsunderlag. Du kan även använda boken som din egen andliga resa genom att själv ställa dig frågorna, skriva ner och meditera över svaren.

Själens resa till Ljuset. 110 sid

149 kr + frakt

Själens resa till ljuset.

Själens resa till ljuset

Livias inre resa till de olika planeterna kan liknas vid de energiplan där tanken och känslan lever sina liv. Där är Livias känslor utklädda till olika personligheter som har olika roller, där var och en spelar sin karaktär efter humör och sinnesstämning. Allt kan ses och upplevas som ett skådespeleri, där Livia både regisserar och är skådespelare.

Du kan använda bokens första del som en veckas chakraresa. Utmana dig själv på en chakravecka med hjälp av boken. Chakraveckan kan vara lämplig att göra under en veckas semester eller ledighet. Du kanske föredrar, att under tystnad gå igenom denna vecka själv eller tillsammans med några vänner skapa en färgglad chakravecka.

I boken hittar du kanske svar på frågor du buret inom dig eller så kan olika insikter komma att uppenbaras för dig. Andevärlden är full av oliktänkande varelser, därför finns inga enhetliga svar. En inre resa in i det okända, gör oss mer nyfikna på livet på andra sidan, men också här och nu. Livias längtan att få utforska de inre världarna, ger kanske dig som läsare lite mer nyfikenhet på livets alla mysterier.  

Bokens andra del beskriver mina egna erfarenheter av min egen mediala utveckling. Vi gör alla vår andliga, mediala och personliga resa och den kan inte jämföras med andras. Genom att jag delar med mig av mina tankar, kanske du som läsare blir inspirerad att hjälpa andevärlden att skapa en mer kärleksfull värld.

  

Kontakt

Adress: Linneberg Gård 1, 575 96 Eksjö
Email: agneta@linneberggard.se